Bozicne sms poruke 2012

Neka Bog uz svete dane čuva vaše ukućane. Za rodjenje Svetog Hrista, nek u kući sve zablista. Nek vas prate naše želje - Sreća, zdravlje i veselje... Mir Boziji i Hristos se rodi!

Svaka minuta sretna ti bila, svaka ti se želja ispunila. Za blagdane nek te sreća prati, ljepše želje ne mogu ti dati. Sve najljepše od srca... Srećan Božić

Dok nebom lete pahulje bele. Dok se sada poljupci i darovi dele. Anđeli nek poruku ponesu na krilima belim, da ti najstrećniji Božić od srca želim!

Kada andjeli upale Božićnu sveću,to ti ja želim zdravje i sreću. Hiljadu zvezda kad naprave pir to ti ja zelim ljubav i mir! Srećan Božić

Sreća, ljubav, zdravlje i veselje… to su za tebe moje božićne želje. Toplina u srcu neka ti sja, SRETAN BOŽIĆ od srca želim ti ja!

Ide Božić Bata nosi ljubav i radost, nežnost i blagost, sreću i vedrinu, osmeh i toplinu, nek svega toga tebi i tvojim ovaj Božić ima.

Sreća, ljubav, zdravlje i veselje… to su za tebe moje božićne želje. Toplina u srcu neka ti sja, SRETAN BOŽIĆ od srca želim ti ja!

Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima! Sretan Božić!

Sta da vam pozelim sto niko nije,pozelicu vam ono najpotrebnije, zdravlje, ljubav, srecu i puno pahulja belih sto nas veseli…Srecan Bozic

Kuc-kuc...Ima li koga? Daj otvori, smrznuću se napolju! Zašto me tako zbunjeno gledate? Pa ja sam samo mali anđeo koji je došao da vam poželi : da vam od danas sve krene na bolje, da za sve imate hrabrosti I volje, ljubav da vam bude kao najlepš san I da vam sve bude lepo kao Badnji I Božićni dan!

Neka sreća I blagoslov do vas svrate I večno nek vas prate. Mir Božiji, Hristos se rodi!

Znaj da vam srcem srećan Božic želim, nek vas Bog blagoslovi, uz veru nek vas sreća prati, a dobro još boljim vrati!

Čuju se zvona rana, došla su tri najlepša dana. Svi ljudi nešto žele, I svi sa nekim radost dele. Nek te kroz život sreća vodi, srećan Božić, Hristos se rodi!

Što imali, da Bog čuva, što želeli, da Bog da, a Božiću se blagom danu, radovali doveka!

Život je lep kada se živeti zna,zato uzmi sve što ti život da...
Sreća je lepa i živi zbog nje,ne traži previše i imaćeš sve...
Od srca sretan Badnji dan i Božić.
MIR BOŽJI HRISTOS SE RODI.

Neka ti HRISTOVO ROĐENJE donese: 
LJUBAV- koje danas malo ima,  
SREĆU-koja je uvek nekako daleko kad nam je potrebna
NADU-koju često gubimo,
ZDRAVLJE-koje kad imamo ne čuvamo
PRIJATELJSTVO-koje je danas baš retko,
USPEH- koji nam život ne garantuje.
HRISTOS SE RODI! 

bozic

Comments   

+4 #1 nikolina 2013-01-02 11:22
prelijepe cestitke :lol: :-) ;-) 8) :-* :P :zzz
Quote

Add comment

Security code
Refresh